Είναι γνωστό για δεκαετίες ότι  το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, Χ.Α.Π, πρόωρο γήρας, και μια ποικιλία άλλων προβλημάτων. Όμως υπάρχει ένα μυστικό που το φυλάνε όσο πιο καλά μπορούν:

Τις περισσότερες φορές, υπάρχουν πάνω από 600 συστατικά και 4000 χημικά που περιέχονται σε ένα τσιγάρο. Εκτός από την πίσσα και την νικοτίνη, τα τσιγάρα μπορούν να περιέχουν φορμαλδεΰδη, αμμωνία, DDT, αρσενικό, βουτάνιο, προπανόνη, ακόμα και κάδμιο.

Υπάρχουν και καλά νέα! Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να ανακάμψει σχεδόν από οτιδήποτε. Ακόπμα και μετά από μακροχρόνιο κάπνισμα το σώμα θα αρχίσει να επιδιορθώνει τον εαυτό του την ημέρα που διακοπή το κάπνισμα. Η θεραπεία ξεκινά σχεδόν αμέσως, μέσα σε λίγα λεπτά από το τελευταίο σας τσιγάρο.

Μόλις σβήστεί το τελευταίο τσιγάρο, η αρτηριακή πίεσή και ο καρδιακός ρυθμός επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα σχεδόν αμέσως. Εικοσι τέσσερις ώρες αργότερα, τα επίπεδα του μονοξειδίου του άνθρακα δεν εντοπίζονται στο αίμα. Η φλεγμονή αρχίζει να μειώνεται και το οξυγόνο πλημμυρίζει το σώμα. Με το πέρασμα των χρόνων, το σώμα θα επανέλθει στο φυσιολογικό και θα επιδιορθώσει τον εαυτό του, συχνά σε επίπεδα όπου δεν φαίνεται ότι έχει καπνίσει ποτέ.

Αλλά τι γίνεται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα; Είναι ασφαλή; Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν εξίσου ένα σωρό πρόσθετων ουσιών και χημικών και μπορούν να σας εθίσουν ακόμα πιο πολύ από πριν.

Ο πραγματικός στόχος είναι να κόψετε το κάπνισμα αμέσως. Κάντε με ευκολία με τον Ιατρικό βελονισμό στο Κέντρο βελονισμού Satory και θα είστε στο δρόμο για καλύτερη υγεία ανεξαρτήτως χρόνου.