Νευρολογικές διαταραχές

Νευρολογικές παθήσεις

Σύγχρονες ιατρικές μελέτες που έχουν πρόσφατα ολοκληρωθεί επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του βελονισμού σε πολλές νευρολογικές παθήσεις, όπως τις ημικρανίες, την παράλυση του προσωπικού νεύρου, την νευραλγία τριδύμου νεύρου, ενώ ο κατάλογός τους συνέχεια διευρύνεται, όσο η έρευνα προχωράει.

Κεφαλαλγία, Πονοκέφαλος, Ημικρανία

Ο πονοκέφαλος είναι ένα πολύ κοινό σύμπτωμα πού όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα τον νιώσουν.

Ίλιγγος/Ζάλη: θεραπεία με βελονισμό

Ο βελονισμός θεωρείται ως η καλύτερη θεραπεία με μόνιμα αποτελέσματα για τον ίλιγγο και την ζάλη.Εχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση οξέων ασθενειών, όπως ο πόνος, η ζάλη και ο ίλιγγος..

Αντιμετώπιση Ημικρανίας με Βελονισμό

O βελονισμός έχει αποδειχθεί ευεργετικός για πολλούς ασθενείς με πονοκεφάλους. Για καλύτερα αποτελέσματα οι ειδικοί μπορεί να συνδυάζουν μια εναλλακτική μέθοδο….

Βελονισμός στην Παράλυση Προσωπικού Νεύρου

Το προσωπικό νεύρο ευθύνεται για την κινητικότητα όλων των μιμικών μυών, των μυών δηλαδή που συνεργούν προκειμένου να έχουμε εκφραστικότητα. 

Βελονισμός στην αντιμετώπιση της Νευραλγίας Τρίδυμου νεύρου

Η νευραλγία του τριδύμου νεύρου, χαρακτηρίζεται από δυνατό και μικρής διάρκειας πόνο, που εντοπίζεται συνήθως στην κάτω γνάθο και την πλευρά του προσώπου, αλλά μπορεί επίσης…

Παράλυση Προσωπικού Νεύρου

Το προσωπικό νεύρο είναι το κατεξοχήν κινητικό νεύρο του προσώπου. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι ο βελονισμός είναι πολύ αποτελεσματικός για την θεραπεία της πάρεσης του προσωπικού νεύρου.