Μυοσκελετικές Παθήσεις

Χρήση βελονισμού για μυοσκελετικές παθήσεις

Πλήθος ερευνών έχoυν δείξει ότι ο βελονισμός έχει αναλγητική δράση που οφείλεται στην απελευθέρωση των ενδορφινών (προσφέρουν στον ασθενή αναλγησία) και άλλων νευροχημικών ουσιών που αλλάζουν την επεξεργασία του πόνου στον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.  Επιπροσθέτως, ο βελονισμός στα μυοσκελετικά προβλήματα χρησιμοποιείται για τη λύση του μυϊκού σπασμού (trigger points) που δημιουργείται μέσα στους μυς.

Αντιμετώπιση της Αρθρίτιδας με Βελονισμό

Η αρθρίτιδα είναι ένας όρος που αναφέρεται σε περισσότερες από 100 παθήσεις που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα, ειδικά τις αρθρώσεις. Ο βελονισμός είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αντιμετώπισης της αρθρίτιδας.

Βελονισμός στην αντιμετώπιση της Αυχεναλγίας

Η ευεργητική θεραπεία του βελονισμού είναι η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση τόσο χρόνιων, όσο και οξειών πόνων, καθώς συμβάλει άμεσα και αποτελεσματικά στην μείωση του πόνου.

Σύνδρομο Ανήσυχων Ποδιών

Το Σύνδρομο ονομάζεται Σύνδρομο ανήσυχων ποδιών και πρόκειται για μια νευρολογική διαταραχή που επηρεάζει περίπου 12 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο

Θεραπεία Τενοντίτιδας με Βελονισμό

Ο βελονισμός θεωρείται μια εξαιρετικά ευεργετική θεραπεία για την τενοντίτιδα…

Θεραπεία Οσφυαλγίας με Βελονισμό

Ο βελονισμός είναι πράγματι ένας αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για την ανακούφιση του χρόνιου πόνου στην πλάτη.

Αντιμετώπιση μυοσκελετικών πόνων με Θεραπευτικό Laser

Η θεραπεία LLLT είναι άκρως αποτελεσματική στον πόνο και στην κινητοποίηση των αρθρώσεων από την πρώτη κιόλας συνεδρία προσφέροντας άμεση ανακούφιση και εκκίνηση της Αποκατάστασης.

Αθλητικές Κάκώσεις και Βελονισμός

Η ανακούφιση από τους πόνους,η επάνοδος στην αθλητική δραστηριότητα και οι μελλοντικές επιδόσεις του αθλητή αποτελούν οι κύριοι στόχοι στην αντιμετώπιση των αθλητικών κακώσεων.