Το Profhilo είναι μία από τις τελευταίες επαναστατικές καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας. Πρόκειται για ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την χαμένη ελαστικότητα και λάμψη λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Είναι ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεταις σε όλες τις ηλικίες.

Η θεραπεία αντιμετωπίζει την χαλάρωση της επιδερμίδας, λειαίνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και την χαλάρωση του λαιμού, βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και την ενυδάτωση. Το Profhilo ενεργοποιεί τέσσερις διαφορετικούς τύπους κολλαγόνου και ελαστίνης λόγω της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος και αυτή η διέγερση έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η θεραπεία είναι μοναδικήη, διότι μπορεί να διεγείρει τη φυσική παραγωγή και των τεσσάρων τύπων κολλαγόνου και ελαστίνης για την ανάπλαση της επιδερμίδας:

  • Αύξηση σφριγγιλότητας και ελαστικότητας 
  • Λείανση των σημαδιών γήρανσης 
  • Ενίσχυση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας
  • Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης και ανάπλασης
  • Επιβάδυνση της διαδικασίας γήρανσης

Συνήθως, για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo απαιτούνται 2 συνεδρίες. Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου.