Η αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP είναι μία επαναστατική νέα τεχνολογία που χρησιμοποιεί αυτόλογο εμπλουτισμένο πλάσμα για την αναγέννηση της επιδερμίδας. Στην αυτόλογη μεσοθεραπεία δεν χρησιμοποιούμε ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες αλλά εγχύουμε αυτόλογο (δηλαδή του ιδίου του ασθενή) πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Θεωρείται η πλέον βιοσυµβατή θεραπεία, δεδομένου ότι αντί για εξωγενή στοιχεία αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά του πλάσματος & αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων από το αίμα του ασθενούς, που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης.
Επιπλέον, διαρκεί έως ένα χρόνο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μεσοθεραπεία, χάρη στην αυτόλογή της δράση.
Αποτελεί την ιδανική αντιγηραντική τεχνική που βοηθάει να διατηρούμε ένα υγιές και αστραφτερό δέρμα προλαμβάνοντας τις φθορές.

Συγκεκριμένα:

Προωθεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων με αποτέλεσμα να:

  • Προλαμβάνει και καταπολεμά τις ρυτίδες.
  • Ενυδατώνει δραστικά.
  • Χαρίζει λαμπερό και ελαστικό δέρμα.
  • Μειώνει αισθητά την υπερµελάγχρωση.
  • Βελτιώνει την όψη του δέρματος.
  • Αντιμετωπίζει τη δερματική χαλάρωση

Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου, η επιδερμίδα οξυγονώνεται προσδίδοντας ένα χρώμα υγείας και παιδικότητας, ενώ με την συνεχή παραγωγή κολλαγόνου οι ρυτίδες και οι ατέλειες θα απαλύνουν αρμονικά μέρα με την ημέρα, έως ότου εξαλειφθούν.
Η βελτίωση είναι αισθητή και εμφανίζεται σταδιακά και διακριτικά καθώς η υγεία του δέρματος σας ενισχύεται με έναν πολύ φυσικό και όμορφο τρόπο, χωρίς να προκαλεί μία ξαφνική και έντονη αλλαγή.
Στο ιατρικό μας κέντρο, η εφαρμογή της αυτόλογης μεσοθεραπείας γίνετε αποκλειστικά και μόνο από γιατρούς.